Reconditionari Turbine Auto

Pentru a realiza calitativ intregul proces tehnologic aferent unor interventii de tip reconditionari turbine auto, se impun respectarea mai multor etape si proceduri de lucru.

In prima instanta turbina va fi demontata piesa cu piesa pentru a se identifica defectul acesteia. Apoi, toate piesele din aceasta sunt schimbate cu unele noi, de aceiasi marca.

Dupa ce piesele din interior au fost schimbate, se va face echilibrarea dinamica a ansamblului central ca mai apoi turbina sa fie reasamblata. Dupa reasamblare se va face reglarea actuatorului vacumatic (sau electronic).

Ultimul pas din acest proces este verificarea finala a turbinei pentru a ne asigura ca tot procesul de reconditionare a fost executat corect.

cu ce marci putem lucra?

TurboTest are posibilitatea sa execute reconditionari turbosuflante auto de la majoritatea producatorilor de pe piata. Fie ca vorbim de marci europene precum BMW, VW si Opel sau marci japoneze precum Mitsubishi, Suzuki sau Toyota, service-ul nostru este dotat cu tehnologia si know-how-ul sa reconditioneze turbina masinii dvs.

De ce sa ne alegi pe noi

Intrebari frecvente

Da, orice orice reconditionare vine cu o garantie de 12 luni fara limita de kilometri.

Da, toate piesele ce intra in componenta turbosuflantei sunt noi si originale.

In functie de volumul de munca, reconditionarea turbosuflantei poate dura de la 24-48 ore la 7-14 zile.

Masina ta trebuie reparata? trimite o cerere de oferta

Partenerul nostru

preloader