Reparatii Turbine Auto Sector 5

Principiul de functionare al unui turbocompresor, sau generic denumit, turbina auto, implica punerea in actionare a unui sistem alcatuit dintr-un ax care la cele doua capete ale sale are un un sistem de palete, un compresor si o turbina,acestea fiind solidare cu axul. Dupa cum stim deja, turbina este actionata de gazele de evacuare din esapament, miscarea acesteia fiind transmisa compresorului care introduce aer sub presiune in cilindrii.
TURBOTEST asigura tehnologii de ultima generatie pentru diagnoze complete privind functionarea corecta a turbinelor auto care echipeaza autoturisme si autovehicule, dar si o echipa tehnica calificata care poate identifica cu precizie cauzele care au stat la baza oricarei disfunctionalitati tehnice legate de functionarea turbocompresoarelor auto.

Turbine Auto Sector 5 – Investim in permanenta pentru a asigura resursele umane si tehnologice pentru a oferi solutii tehnice complete pentru reconditionari si reparatii turbine auto multimarca, cu garantie extinsa si suport tehnic calificat pentru orice model sau marca auto.

Beneficii oferite

Produse Originale

Turbotest | lucia automotive

Turbine Auto Sector 5

Contactati-ne Acum!

  Service Turbine Auto Multimarca

  Descopera Universul TurboTest

  Te asteptam in unitatea noastra service!

  Suport Tehnic Online

  Reconditionari Turbine Auto

  preloader